VÄLKOMMEN TILL
Brasserie X Friends

 

Brasserie X mat 10.jpg

ARENASTADENS lokala vardagsrum

Brasserie X Friends är inte bara Quality Hotel Friends restaurangkoncept, det är Arenastadens egna vardagsrum. Vägg i vägg med Friends Arena och Mall of Scandinavia hittar du oss, en restaurang och två barer fördelat på första, fjärde och 25:e våningen. Här samlas affärsresenärer, Solnabor, evenemangsgäster, turister, familjer och kärlekspar för en spontan-AW, för att ladda inför ett besök på arenan eller för att äta en god middag med Solnas bästa utsikt. För de små och stora ögonblicken med andra ord. Maten är en färgstark upplevelse, inspirerad av det franska köket, kryddad med våra nordiska mattraditioner och tillagad av lokala råvaror.

Välkommen till bords och bon appétit!

på gång på
Brasserie X friends

shutterstock_515559379.jpg

Aktuellt

I Arenastadens lokala vardagsrum är det alltid något på gång, både små och stora ögonblick.

champ_cok.jpg

After Work i Brasserie X

After Work with a view! Fredagar i Brasserie X på 25:e våningen mellan 17-19. Ta med kollegorna och kom förbi på ett glas?

Quality-Hotel-Friends-BarX.jpg

Evenemang i Friends Arena

I samband med evenemang i Friends Arena händer det ofta något spännande i våra barer och restauranger. Följ oss på Facebook för att ta del av de senaste nyheterna!

 
Quality-Hotel-Friends-BrasserieX-food.jpg

Nyår på våning 25

Fira nyår i Brasserie X! Läs mer och boka här

 

Bienvenue À table
Välkommen till bords 

Brasseriexlokalavardagsrum.jpg
 

Vårt kök

Brasserie X är en blandning av franskt, nordisk och lokalt. Det franska köket hittar du i den levande brasseriekänslan och de rustika smakerna. Det nordiska köket har gjort avtryck i matlagningstekniker och bidragit till rätter du känner igen, och älskar, på menyn. Det lokala innebär att vi i så stor mån vi kan använder råvaror från närområdet. 

För hela familjen

Här är hela familjen välkommen, vare sig man kan sitta still runt ett dukat bord eller inte. Vi har en alldeles egen meny för kräsna kottar och på loven händer det alltid extra roliga saker hos oss. 

Arenastadens lokala vardagsrum

Brasserie X Friends är inte bara en hotellrestaurang. Och Bar X är inte bara en hotellbar. Nej, det är mer än så. Det är ett eget vardagsrum för Solnabor, en plats att mötas på, på ett avslappnat, spontant och otvunget sätt. Kom förbi med kollegor, vänner och familj och känn dig som hemma.

Stora och små ögonblick

Ett stort ögonblick behöver inte alltid vara det man tror, och man vet det sällan i förväg. Det kan vara den där allra första gången man ser varandra, den spontana middagen eller den där gången alla barn höll sams genom hela kvällen. Men det kan också vara en noga planerad kärleksförklaring, den livsviktiga matchen eller festen man velat ha länge. Oavsett kan ögonblicken upplevas här. Stora som små.

 

Familjen

 

familjen kopia.jpg

VÄLKOMMEN TILL Eventhotellet
för de stora ögonblicken

 

friends-render-night-ombyggnad.jpg
Logo-Quality-Hotels-original-web.png

Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends är eventhotellet för de stora ögonblicken. Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse som passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, Stockholmsturisten, jullovsfiraren, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark.

Läs mer om Quality Hotel Friends här >>