Middag med solnas bästa utsikt

Varmt välkommen upp till 25:e våningen på Quality Hotel Friends. I vår restaurang Brasserie X Friends möter våra nordiska traditioner det franska brasseriets avspända atmosfär. Filosofin bygger på goda, smakrika och okomplicerade måltider tillagade från grunden. Upplev milsvid utsikt, njut av en trevlig middag eller ta med vännerna på en aperitif eller avec i cocktailbaren.

 

öppettider

Måndag–torsdag: 17.00–23.30
Fredag–lördag: 17.00–00.30
Söndag: 17.00–23.00

Köket har öppet till kl. 22.00 varje dag.

QH food OivindHaug 141215 04510.jpg

À la carte

På menyn hittar du alltid våra favoriter: X-Burgaren: en stadig cheeseburgare med bacon och rökt cheddar, Moule Frites: blåmusslor i vitt vin med persilja och chili, och vår populära fisksoppa med lax, torsk och blåmusslor. 

Se hela menyn här >>

Quality-Hotel-Friends-BrasserieX-balcony.jpg

Balkongen

Visste du att du kan boka vår exklusiva balkong med plats för två personer? Här får ni sitta avskilt men ändå vara en del av och känna pulsen från den övriga restaurangmiljön i Brasserie X. Perfekt för stora och små ögonblick som bröllopsdagen, dejten, tisdagsmiddagen eller det viktiga mötet.

 

 

mad_dog.jpg

DOGGY BAG

En tredjedel av all mat som produceras i världen kastas. Tänk vad mycket mat! För att dra vårt strå till stacken i att minska matsvinnet kan du alltid ta med dig det du inte orkar äta upp i en doggy bag från Brasserie X Friends. Smidigt, enkelt och klimatsmart!